Wij zijn DE referentie in nivelleren, grondwerken en afbraakwerken

Grondwerken J&N - Tessenderlo - NieuwsHeeft u bouwplannen of gaat u een tuin aanleggen? Een terrein nivelleren? Grondwerken J&N kan u helpen. Wij zijn gespecialiseerd in diverse grondwerken en afbraakwerken. U kunt dus rekenen op onze expertise en betrouwbaarheid.

Nieuws

Onlangs hebben we onze nieuwe Hidromek 140W bandenkraan in ontvangst genomen. De HMK 140W is de tweede Hidromek in de machinevloot van J&N bvba naast de Hidromek 220LC die zij twee jaar geleden bij Couwberghs aangekocht hebben.
De Hidromek 140W werd voorzien van een triple arm met dubbele hamerleiding, slangbreuk-ventielen en hijslatten. Om ook in de donkere uren van de werkdag een goed zicht op het werk te hebben werd de HMK 140W voorzien van LED-werkverlichting – 4 vooraan en 2 achteraan. 
Om de functionaliteit van onze nieuwe Hidromek 140W verder te optimaliseren hebben we een Steelwrist X18 tiltrotator met CW30 koppeling erbij genomen. In de cabine werd het G2 controlesysteem geïnstalleerd met touch screen voor de instellingen en de inclinometer.
Verder werden de Steelwrist joysticks gemonteerd voor het soepele werken met de Steelwrist X18 tiltrotator.    

Nivelleren

Het nivelleren (egaliseren) van uw terrein kan bij Grondwerken J&N op verschillende manieren, dit met behulp van onze gespecialiseerde machines. 
Uw tuin kan hierdoor visueel met behulp van één van onze tractoren of lasergestuurd genivelleerd worden voor een 100% vlak terrein.

Professionele precisie

Of u nu particulier, bedrijfsleider of tuinaannemer bent, u kunt altijd rekenen op onze professionele hulp. Wij hebben ervaring met zowel nieuwbouw als renovatie.
Heeft u een specifiek project met ongewone werkzaamheden? Geen nood. In beperkte ruimtes werken wij met precisie. Maar ook voor algemene grondwerken en graafwerken kunt u bij ons, te Tessenderlo, terecht.

Contacteer ons

Voor grote werken of een kleine klus, wij staan klaar met advies. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Contacteer ons vandaag nog. Grondwerken J&N is de expert in nivelleren, grond- en afbraakwerken regio Tessenderlo, waarop u kunt vertrouwen!

Back to Top